lørdag 23. oktober 2010

Perfekt dag! Moteoppvisning, salg og på TV2 !

WHAT A DAY!

I dag har jeg stått på stand på Torgallenningen i Bergen, solen varmet og kulden bet, men dette var en dag jeg kommer til å huske. Alle ville prate, alle ville se på plagg og stoff. Mange koselige mennesker husket gardiner, duker og sengetøy fra de glade 60-70årene.


Det var også en moteoppvisning der jeg fikk vist plaggene mine på 5 nydelige modeller fra 5 mnd gammle til 5 år. Tusen takk til dem, dere gjorde dagen helt perfekt! Han her og flere av tulletrollene mine ble også vist på tv2 i dag og nå sitter jeg bare og venter for å se om det kommer noe på tv2nyhetene kl 21 også ;) SPENT SPENT!Her er jeg, heldigvis hadde jeg teppet mitt med og gode votter min farmor har strikket. For det var kaldt å stå i skyggen fra 11.00 til 16.00, men det gjorde da ingenting når folk smilte om kapp med solen ;)Her er noe av det nyeste jeg har laget, gøy å prøve nye design, putene ble super populære !Også måtte jeg bare ta bilde av vognen til lille Emilie på 5 mnd som var modell i dag, har du sett noe så nydelig? Og dette er IKKE dukkevogn ;)

Se tv2 nyhetene i kveld så får dere se litt av dagen i Bergen

torsdag 21. oktober 2010

Snart Redesign-day!!Her er en liten smakebit av hva jeg tar med meg på Torgallmenningen på lørdag... Gleder meg vanvittig mye! ;) noen som gjette hva det er?

onsdag 20. oktober 2010

Kom på REDESIGN på Torgallmenningen 23. okt
Jeg har vært så heldig og blitt invitert til være med på "REDESIGN på TORGALLMENNINGEN"! altså årest happening her i Bergen allerede nå på lørdag. Det er noen supre jenter som skal lage et flott moteshow i forbindelse med denne dagen og tulleTrOlle en et av mange Redesignere som får vist seg fram. Torgallmenningen vil være fullspekket med show, stands, musikk, film, sykkelrepratører og ansiksmaling+++ altså noe gøy for alle!!


Legg til noen linker der en kan få mer info ;

http://www.facebook.com/#!/redesign.gjenbruk

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=151903178177097

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=151903178177097

http://www.designregionbergen.no/nyhet/2165


Det begynner kl 11.00 og avsluttes 16.00 ;) Jeg vil vise mine antrekk på noen søte, tøffe, små og store på scenen og er selv å finne i et av teltene med min supre symaskin og flere tulletrolleklær puter +++ det blir superhyggelig om du kommer innom, mulig du finner en julegave eller kanskje jeg kan sy deg eller trollet ditt noe nytt?

En ny saccosekkFant denne tøffe saccosekken i fjor på et loppemarked, den ble ikke mye brukt, så en kveld fant jeg spretteren og nye stoffer.Først måtte jeg huske hvordan den var sydd sammenSå fant jeg en god farge/stoffkombinasjonOg vips så har minitrollet fått seg en ny saccosekk som blir myyye brukt!

Stoffene er : Røde kaniner fra Åhlens, flotte blomster fra et 70tallsstoff og ein flott blå duk.. hvorfor ikke..? ;)