onsdag 24. september 2008

Lyse bukser for barn som leker:)Disse bildene er tatt i sommer,.. av og til kan det være vanskeli å ta bilder av små i farta, men det gir en viss peiling på hvordan buksen er da:)

Blue


Til slags:

En lue med god stretch som passer til både jente/pige og gutt/dreng

Str: 1 år, litt liten syns jeg å huske

kr: 175.-

Solgt


Timone er litt lei av all prøvingen.

Baby i magen


Baby i magen, blir fin i hagen....

Har en søt venninne hjemme i Bergen som skulle levere litt klær for meg til butikken "Kleskapet" da jeg skulle dra på ferie i sommer. Da jeg kom hjem var ikke klærne levert. - Eg solgte di heller eg for deg. Ei venninde ville ha alt, nå får du helle lage noke nytt til å henge i butikken. Ok, jeg syr jo videre jeg :) Kjolen er en baby kjole jeg hadde hatt liggende lenge som ikke ble helt ferdig, men nå er det laget og solgt. Takk LAVA Design;)


En blå duk fra Sauda, og en gul fra Stavanger ligger og venter på at lillebaby titter ut:)

Militærgrønn og AppelsinorangeEn ny fargekombinasjon har kommet til. Stoffet kapret jeg på et loppemarked i Bergen og de utklipte blomstene var tidligere en duk min farmor hadde. Likte fargene utrolig godt, retro lenge leve!!

Den Gule siden fikk en liten lomme til å ha småstein i, og siden Liva ikke ville ha et skjerf og trengte heller et "skaut" ordnet vi det;) Så nå er Liva sommerfin.

Et Rødt EpleElla har fått seg enda ein kjole, her også med lue, smokkesnor og et skjerf. Var utrolig redd for at det grønne stoffet bak eplet skulle farge av, men det gikk kjempe fint. Begge stoffene er fra fretex. Et funn i Bergen og et i Stavanger...