torsdag 23. april 2009

Tiril 1år !Tiril ønsket seg en forklekjole til bursdagen i år og det fikk hun. Den ble ferdig dagen før så det gikk akkuratt;) Kjolen er laget av en kvit og grønn liten gardin som vil kle Tiril perfekt;)

Denne siden er en duk jeg fant i Danmark, Har lagd bukse av stoffet før og måtte bare ha med et eple her også slik som på buksen.. Skjerfet har fått en ny vri, det kan nå knyttes bak :)Solgt

Snart skal jeg sende avgårde to søtesmå kjoler til Oslo og så tar jeg gjerne imot bestillinger mens jeg skriver min skoleoppgave;) god jul!!

mandag 20. april 2009

Lese og skrive tidSer at det har blitt en stille tid her inne på bloggen, ettersom de fleste studenter i denne tiden sitter på en lesesal eller med nesen forran skjermen, har jeg besluttet å "joine" dem. Alle bestillinger av kjoler, kåper, bukser o.l må vente til etter 15. mai. Da er jeg ferdig og klar til å ta symaskinen frem;) Jeg tar gjerne imot flere bestillinger og håper sommeren min kan bli fyllt av mange nye plagg og stoffer!!


Legger her ut bilder av en kjole jeg sydde for noen måneder siden i herlig fløyel og hjerter laget at oldemoren til Ella sin nattkjole. Håper den har blitt brukt av trofaste Sina.. Den fortjente hvertfall et bilde og to...

Skal se om jeg finner flere bilder og saker slik at tulleTrOllesiden ikke blir helt preget av eksamentiden...


Lykke til!! Til alle studenter landet omkring!!