lørdag 23. oktober 2010

Perfekt dag! Moteoppvisning, salg og på TV2 !

WHAT A DAY!

I dag har jeg stått på stand på Torgallenningen i Bergen, solen varmet og kulden bet, men dette var en dag jeg kommer til å huske. Alle ville prate, alle ville se på plagg og stoff. Mange koselige mennesker husket gardiner, duker og sengetøy fra de glade 60-70årene.


Det var også en moteoppvisning der jeg fikk vist plaggene mine på 5 nydelige modeller fra 5 mnd gammle til 5 år. Tusen takk til dem, dere gjorde dagen helt perfekt! Han her og flere av tulletrollene mine ble også vist på tv2 i dag og nå sitter jeg bare og venter for å se om det kommer noe på tv2nyhetene kl 21 også ;) SPENT SPENT!Her er jeg, heldigvis hadde jeg teppet mitt med og gode votter min farmor har strikket. For det var kaldt å stå i skyggen fra 11.00 til 16.00, men det gjorde da ingenting når folk smilte om kapp med solen ;)Her er noe av det nyeste jeg har laget, gøy å prøve nye design, putene ble super populære !Også måtte jeg bare ta bilde av vognen til lille Emilie på 5 mnd som var modell i dag, har du sett noe så nydelig? Og dette er IKKE dukkevogn ;)

Se tv2 nyhetene i kveld så får dere se litt av dagen i Bergen

10 kommentarer:

 1. Så fantastisk gøy! Og jeg så tilfeldigvis på nyhetene i går, og der var du jo plutselig!! Så stas, godt jobba:)

  SvarSlett
 2. hehe ja det var jeg plutselig ;) veldig rart men utrulig gøy ;) skulle ønsket at de viste litt mer av selve moteshowet;) var jo det som var gøy ;) men jeg var heldig, var jo såå mange flinke redesignere som var med!

  SvarSlett
 3. Stilig med modeller til klærna dine :)
  Du hadde mye kult. Jeg fallt pladask for den jakken du kaller firkløver (den som dattera di prøvde så skulle hun få en bolle, hehe)
  Hva koster en slik en? Nydelig!

  SvarSlett
 4. Så deg på TV ,plutselig, og ropte til resten av familien " hu der kjenner jeg", eller iallfall bloggen hennes. Dette må vel være god reklame! På nyhetene kl 21 på riksdekkende TV og greier.

  Gikk salget også bra, eller blei det mest visning og prat?

  God søndagskveld ønskes herfra!

  SvarSlett
 5. Hei og takk Juno, den jakken koster 550, er laget av ullfilt og har glidelås i ryggen (utrolig praktisk) ;)stoffet rundt hetten og alt annet kan du velge hvilke stoff/farger du vil ha ;)

  Rockefår: hehe så gøy at du kjente meg igjen da, visste ikke at jeg hadde så gjennkjennlige bilder her ute på bloggen, var utrolig artig, spesielt å se mine egne klær på tv hehe.. ble salg av noen småting, gikk helst i koselig prat og visning og god reklame. Fantastisk artig å høre alle som har et forhold til stoffene mine. Mange ville kjøpe stoff da, men de hadde jeg bare tatt med for å vise hva jeg hadde å sy av.. det var en fantastisk dag!

  SvarSlett
 6. Hei du!

  Så artig at eg fann bloggen din! Var på Redesign, men hadde med tre ungar, så såg deg berre i forbifarten - men tenkte at du hadde mykje fint, og at eg skulle likt å kikka i boden din! Så gøy å komme på TV - flinke og heldige deg:-)

  Eg legg meg til som følgar, eg! Ha ein fin dag!

  SvarSlett
 7. ja du skulle jo tatt en tur hehe, men skjønner det godt. Ja det var superartig var innom bloggen din, fantastisk!! la meg til som følger hos deg og jeg ;) ha en flott dag du også!

  SvarSlett
 8. Tusen takk for innsatsen på REDESIGN-arrangementet. Kjempeflotte klær du lager. Lykke til videre!

  SvarSlett
 9. Så gøy :-)
  jeg var desverre ikke innom ... :-(
  men håper det blir en annen gang , så jeg får sett / vært med jeg også :-)

  jeg så deg også på tv - og tenkte bloggen hennes har jeg vært inne på flere ganger :-)
  hihi :-)

  SvarSlett
 10. Så utrolig mye flott du lager. Kom over bloggen din i dag og her skal jeg følge med fremover skjønner jeg. Nydelig!!!

  SvarSlett