onsdag 27. mai 2009

Sommersalg!!
Jeg har kommet i sommerhumør, tross regnet her i Bergen, så bestiller du i dag eller før 10. juni får du 10 % på alle plagg !

Send meg en mail og legg gjerne igjen en kommentar under et bildet så syr jeg så fort som mulig!!;)

Sol Sol Kom Igjen ....!!!

Litt trist, men veldig spennende!


Tok meg en frihelg, og tok derfor turen til Skipavåg i langhelgen, i Skipavåg ble det kos med brettspill, fisking og henting av garn. To av dagene kjørte vi til Sauda for å flytte ut av et "uberørt" flott og stort hus for mine besteforeldre.

Jeg var i mitt rette element og stortrivdes på loftet i gamle esker, poser og plakater. De fleste andre var vel lettere sagt i kastehumør (men flinke) og såg på mye av gjenstandene som søppel, derimot var jeg med hode nedi søppelposene flere ganger i løpet av kastingen - Therese det er søppel!!! Vi HAR gått gjennom det!! Hvordan kan vel jeg vite om det de anser som søppel, er noe med en god historie eller noe som kan bli til en lue?? Så jeg ble vel en liten dobbeltsjekker til de andres fortvilelse, men sikkert til farmors glede. Jeg synes det er helt synd å kaste 2-3 containere med flotte møbler, bilder, gardiner, klær, bøker osv, men det jeg kunne ikke ta vare på alt, da trur jeg pappa hadde gitt opp. JEG har vel ikke plass til en søppelsekk med stoff bøker en sofa to stoler +++ så nå er det vel hans problem, men såpass får han klare,... ;)

( Eller er det noen i Sauda som har plass til værden fineste sofa som er en flott turkise, blå rutete med mye historie, frem til jeg har bedre plass i Bergen og ikke minst får det transportert den hit??!!)


Noen skatter klarte jeg heldigvis å kapre fra min tantes søppeltanker. Blant annet tre bokser. Den orange brukte de som matboks når de var på langturer, ferier og sånt, og de blå fikk min farmor sild i (en julegave på jobben hennes på "gamle" Øgreid, disse har tilogmed fått sitt eget avsnitt i sogeboka;) Trur jeg skal ha knapper og merkelapper i disse...


Her er noe av det stoffet jeg fikk med meg til Bergen fra farmor og farfars loft og kjeller,men i Sauda står det en søppelsekk med MYE mer ;)

Er sååå glad for alt stoff og ting, men uansett er det synd å flytte alt ut fra huset. Her har jeg jo stått å sunget til Kim Larsen, og sett Tom og Jerry siden jeg ble født, men men, de flyttet jo ikke langt da bare til en mindre leilighet 1000 m unna;)


Minsten har foressten fått seg en ny bukse som hun var med på å sy selv ;) Stoor stas!

mandag 25. mai 2009

Hva gjør man når det er krise!!??April og mai ble to hektiske uker. Eksamen og bacheloroppgave på skolen, fikk en kveldsjobb i en barnebutikk, flere bestillinger av tulletrolle klær og en til butikk som var interressert i å selge tulleTrOlleplaggene. Plutselig ble det litt mye, men selvsagt kjempegøy!!Heldigvis kom jeg på mitt søte, snille, gode søskenbarn. Hun har blitt en kløpper på symaskinen og i har utvekslet mye syprat og begge jentene våre går i mammasydde klær. Det var ikke vanskeli å be henne om å produsere litt for meg (slik at det hvertfal var noen tulleTrOlleplagg i den nyåpnede butikken i Odda) uken etter var 4 kjoler laget og jeg kunne konsentrere meg *litt* mer om skole arbeid...;)Bare se hvor fine kjolene ble, denne er sydd av et putetrekk fra skapet til min farmor og det grønne stoffet fanget jeg på et loppis i Bergen. De grønne blomstene har frøkenen funnet selv en plass:)Her er det to søte sengetøy fra Fretex i Bergen som Anki har kjøpt selv, var de ikke søte??;)


Så alle disse kjolene henger altså i butikken SMELT i Odda ( skal komme mer info om SMELT snart;)

Verdens beste søskenbarnHer har Anki fått tak i fine stoffer fre Fretex i Stavanger ;)Ser at det ikke bare er jeg som liker brunt og orange;)Se så søt denne var, jeg ble bare overlykkelig da jeg fikk se bilder av produktene, hun er jo superflink og kreativ, jeg bare eelskeeer den lille søte blomsten.Det blir nok mer utnytting av Anki fremover ;) Tusen takk SøS!!

Alva -palva ble litt trøtt av å prøva klær;)