lørdag 15. august 2009

Snill svigerinne av venninne !!??Det har skjedd ofte i det siste, jeg går på min faste onsdagsmiddag hos en god venninne og hennes familie og kommer igjen og igjen hjem igjen med en pose med klær, stoff, tøy osv.. Denne gangen var det hennes svigermor (igjen) som hadde stoff til meg og ikke minst hennes svigerinne.. SE HER ... Et så fantastisk stoff kan man lete lenge etter! Et helt "nytt og gammelt" stoff som ble kastet rett i vaskemaskinen for å bli klar til bruk.. Hva skal det bli? noen ideer??

En bukse skal det hvertfall bli men etter det får vi bare vente å se... GLEDER MEG!Jeg sier det bare... SE...!!

Takk svigerinnen av Lillian!

torsdag 13. august 2009

Jakker til de tøffe gutta


To gutter trengte nye jakker og tok derfor telefonen til meg her i Bergen. Moren er et retrofarget menneske og ville derfor har noe veldig orange og grønnt kanskje litt brunt. Jeg tok utfordringen som skulle vise seg å være vanskeligere enn jeg trudde. Jeg var hele tiden redd for å gjøre de for "jentete" så her er jeg i prøvingen med motiver og farger...


Slik ble de, begge to fikk fine epler på, og selvsagt en egen Albert Aaberg. Jakkene ble i en fin grønnfarge og de er fõret med et orange fleeceteppe så de er gode og varme.


Storebror fikk en kraftig svart glidelås (for å gjøre den mer "guttete") og lillebror fikk en glidelås bak, det synes jeg er helt genialt med de minste fordi man åpner hetten og dermed blir det bedre for de minste, jeg fikk ideen til dette fra en jakke jeg kjøpte til tulletrolle mitt i Danmark.
Her er lillebrors jakke;)