lørdag 14. juni 2008

Sengetøyet fra hytten i Skipavåg!


Denne blomsten har vel blitt mitt varemerke.
Blir stoppet på gaten i Bergen og hjemme i Sauda... Det var slik alt begynnte. Den orange blomsten er fra et nyyydeli sengetøy vi hadde på hytten (til jeg kapret det) flere tulletroll går rundt med dette "smykket" i dag .
Kan det bli mer 70- tallet?? for mindre enn en ukesiden kom en dame bort til meg i Bergen og sa- Ååå det ligner sengetøyet vi hadde på landet da jeg var mindre!! bare det var grønnt!
-Vil du selge det?? var mitt svar:)... jeg er alltid på utkikk etter skatter fra landet og over allt egentlig!! har du noe?? ta kontakt trenger også mer orange:) Tipper lokalbutikken i Sauda solgte det, for jeg har hørt om flere som har det gjemt bort i skapet.. ...Få det ut!! gi/selg det til meg:) la det bli en nydelig kjole, en tøff bukse eller en stilig lue, få liv i det!!

Tenk å få alt til første dagen som Blogger!!

I dag er min første dag som blogger, ettersom jeg vil vise dere en masse og si mye er det litt frustrerende dette her:) Har mange bilder av forklekjoler og snekkerbusker med stoff og mønster fra 60-70-tallet. Det kan nok ta litt tid siden jeg ikke forstår meg på alt enda( datating:) liker symaskinene mine mye bedre:) men bare vent så kommer det....Virker som jeg ikke har hatt en pc før hehe..

Jeg har også klart å ødelegge kameraet mitt noe som ødelegger meg mer og mer for hver dag! Mange av mine bestillinger blir forsinket for jeg vil ikke levere ut nysydde ting før jeg har tatt bilde av dem. Hehe heldigvis er mine kunder noen knupper som sender meg bilder av klærne med ungene inni:)

et lite stykke denmark 2Baksiden av den blå er et sengetøykupp fra et loppemarked. Jeg elsker blått og orange, og mange vil ha en slik kjole. Dette er vel ulempen av å lage klær av brukte stoffer, men det er jo utrolig miljøvenlig da!! Det nydelige glansbildet er fra min gode syvenninne Lillian

et lite stykke denmark


En forklekjole sydd med kjærlighet.
Det blå stoffet var en duk jeg kjøpte hos en gammel antikvitetsmann i Danmark. De hvite glassknappene er fra oldemoren til Timone som bor på et idyllisk sted kalt Steigen like utenfor Bodø.
Den hang i butikken kleskapet i Bergen men er nå solgt