torsdag 29. april 2010

DrømmedagSom sagt var vi på loppemarked på Skjold Skole på lørdag, dette skulle vise seg å bli et drømmeloppis! Jeg fant en eske som ikke var pakket ut og tok en titt, det lå 90% av det dere ser i dette innlegget. Jeg kunne ikke tro mine enge øyne, ENDELIG var det min tur til å få JACKPOT;)

Dette var supert for meg og kan også bli litt supert for dere lesere ettersom en GIVE AWAY nærmer seg!

Har du noen ønskestoffer så bare legg igjen en kommentar, så skal jeg se hva jeg får til;)


Dette er en stor damekjole i str 50, mye fint stoffJeg fant 4 slike store kaningardiner!4 slike eplegardinerDette er et søtt lite putevar2 store slike gardiner pluss noen løpere til;)


Et bra tøystykke med festlige motiver, kunne ikke vært bedre!

Dette er et fantastisk barnesengesett jeg fant, dette vurderer jeg å selge ettersom jeg faktisk ikke får meg til å klippe i og håper heller noen kan bruke det, sengesettet er ikke til vogndyne men den str etter;) sengetøy + putevar


Dette sengestøyet elsker jeg, trur det var en hit her i Bergen ettersom jeg far fått det fra tre ulike plasser, jeg fant to slike nå på loppisen og dette blir nok en del av giveawayen;)


Og til slutt... The Winner! Jeg bare ELSKER denne gardinen, den er stor, god, fine motiver, flotte farger og ikke minst jeg fant tre av dem!! Det eneste negative var at de er jo godtbrukt og derfor noe falmet, men mye godt stoff!!

Legg igjen en kommentar om du har noen ønsker ;)

søndag 25. april 2010

Give away!!I dag har jeg nådd 1000 lesere (etter at jeg fikk meg en sideteller) og vil derfor feire dette med en GIVE AWAY. Ettersom jeg har hjemmeeksamen den kommende uken vil jeg ikke kunne finne frem hva jeg vil gi vekk før etter fredag ;) så stikk innom senere og du kan bli en heldig vinner av en masse retro- og vintagestoff. Jeg var på loppemarked i helgen også og det var helt SYKT! Når jeg kom til Skjold skole var jeg en av de første, jeg kikket i en eske og det såg ut som om den hadde ventet på meg; den var FULL av FANTASTISKE retrostoffer (gardiner, duker og sengetøy). Så det ser ut til å bli en gøy give away;)