tirsdag 16. september 2008

Flower Power


En pyntepute har blitt til en liten lomme man kan ha smokker i og et skjerf som matcher. En gardin har blitt til en kjole med lue til. Nå blir du skikkelig miljøvennlig Rikke:)Rosa og Gule BlomarNora har fått en fin blomstrete kjole i str 3-4-5 år . Hun får den i gave fra tanten og onkelen sin, håper den blir fin på:)

Et frimerkeDen første svarte kjolen har blitt til. En svart kjole med mange små blomster, rosa, orange og blå, en kjempesøt forklekjole som vil passe godt til Liva:)

Begge stoffene kommer fra venninnen til min mor og det svarte er nå tomt, men det orange har jeg en del igjen av :)

Timone prøver gjerne, se så fint den sitter!!:)

Duklue eller lueduk?

En liten lue til kjolen må man jo ha. Kjolen ble laget rundt juletider og nå fannt jeg.,,, endeli!! litt mer stoff, så da kom det en liten lue til:) Håper den passer Sina

Det ER sommer enda!


Denne kjolen er laget av en løper, en duk og utklipp fra noen gardiner. Kjolen er en gave som jeg håper blir godt bruk med masse barnehagemøkk på:)

Gris an skikkelig t Alva!!


TrekløverenSå har d skjedd,... det har begynnt å blomstre, masse tre og firkløvere og epler overallt, denne buksen var en gave til Timones tremenning på 1 års dagen hennes. Alva kommer til å bli "rigtig smukk"i denne, det skal være sikkert!!

Lilla trille


Når man ikke har nok stoff til en hel bukse er det greit å dele det litt opp. Buksen er derfor i to lilla farger på en side og sjøgrønn med en rosa blomst på den andre siden. Denne ble solgt til lille Liva, men Timone MÅTTE bare prøve den først:)

Jeeee, "Iii Bomm" på tv ( Ole Brumm/Peter Plys)

Det lilla blomstrete stoffet er fra venninnen til mormoren til Timone, takk igjen!

Kr 500.- pga to bukser i en:)

mandag 15. september 2008

Knappehimmelen


Har kjøpt meg syskrin for 20 kr på "Kvickly"
Blei det ikke fint :)

Blå blomster 2

En lue som er nesten lik den Timone har, her uten blonder i nakken, og passer derfor både til gutt og jente str 1-2 år, perfekt til å ha en ull-lue under til vinteren, og er luftig til sommeren:)

kr 175.- solgt

Blå blomsterFor gjøre nykjolen komplett ble, en ny lue og skjerf født i dag. Settet ble kanskje for "settete" :) men luen ble fin og kan brukes masse masse og er perfekt med en liten ull lue under til vinteren.
Snoren rundt er et heklebånd (for gjøre den litt mer jentete)
søndag 14. september 2008

Timone sin nye danske


Dette stoffet kapret jeg i en av "genbruksbutikkene" her i Haderslev, er det ikke søtt? Brunt, kvitt og blått, dette er et nytt mønster jeg prøver ut, og ser her at selene bak bør kanskje være litt bredere. Ellers ble vi fornøyde begge to:)

Har masse av dette brune stoffet hvis noen vil ha.

Her er den andre siden, duken fikk jeg av mors venninne, en "nestensydame" som hadde mye på lager til meg! Jeg har lenge gledet meg til å sy noe i denne duken, og bestemte meg derfor at min lille sjønne skulle få bli den lykkelige eier.. Det er et godt stoff med litt spesielle farger, som forskjellige blå farger og en nydeli lys-sterk-grønn :)
(Er nok bare nok til en lue eller noe av restene nå)

Takk takk Wenche :)