fredag 3. oktober 2008

---Kåpe nytt---


Den koselige damen i sybutikken her i Haderslev har mye å by på, så jeg er der ganske ofte for å si det slik.

Siden flere er intressert i den grønne kåpen til Timone har jeg her fått tatt bilde av flere ullstoff som er perfekt til ullkåpelaging:) Fargen Timone har er meget grønn og ikke på bildet her( det var utsolgt men det kommer snart) Så bare si i fra hva som intresserer mest......)Nydelig gammelrosa,lys-mørkmarineblå og lyslyslimegrønn +++ masse fint
Beige, militærgrønn noen gråfarger flere brune i ulike nyanser og mye mer
Håper dete klarer å se hvilke farger det er...

Stoffet er 80% ull og klør ikke, det er som sagt perfekt til kåpe bukse ol. men det er nydelig til kjoler/ vester, noe Timone hadde før, med foreksempel heklekant rundt :)

onsdag 1. oktober 2008

Kåpen har fått fór


En blomstereng ligger inni kåpen, nede og rundt armene har jeg sydd på blonder så det ble nesten en liten "oddmolly"kåpe:)


*Solgt*

Retronytt


Her er en ny ballongbukse laget av deilig velur og orange skråbånd rundt. Nede i beina er det stikk, slik at det blir skikkelig BaLLonG. Buksen er i str 1 år og laget til ein skjønn gutt i Sauda. Gutten bestemmer i dag om han vil ha den eller ikke, hvis ikke ligger den for salg:) navn og kanskje et motiv kommer nok også på:)

(Bare send meg ein melding Elin:)

*Solgt* + lue smokkeholder og skjerf

tirsdag 30. september 2008

Lilla lomme på BallongbukseDa har det skjedd igjen, en verdenspremiære på en ny tulletrollebukse!!
Denne buksen er en test og har blitt en utebukse til Timone, det er et gammelt teppe som har blitt benyttet her, så den er god og varm til vinteren. Ribben oppe og nede har jeg kjøpt ny og er mørk lilla. Vil man ha en skikkelig ballongbukse, ville jeg ha sydd buksen mer ut men til utebukse var det greit å ha den slik.

Timone prøver den ene lommen, er det plass til tutten??250 for denne buksen, (siden ribben er ny)