fredag 30. oktober 2009

Hektisk..?


Å være en student på master er noe annet en bachelor... Det har jeg altså funnet ut, en åpenbaring som måtte komme før eller siden. Så det er altså noen hektiske dager med lesing, skriving, barn og sying, sistnevnte har det derfor blitt litt mindre av, men har prøvd så godt jeg kan.

Så unnskyld til alle som venter på varer, de kommer!

Jeg skal være med på en julemesse i Sauda i november, og har to butikker å sy opp julevarer til, men det går faktisk fremover. Kveldene går til sying og bestillingslisten blir mindre, så jeg tar fortsatt imot bestillinger til jul ;)

Så bestill gjerne! og KOM på julemesse 28-29 november!! Klem trulleTrOlle som får sydd men ikke alt kommer på bloggen ;)..... men bare vent....

Hvordan klippe...?

'

Fikk en gardin av verdens beste kunde, denne hadde hun på barnerommet sitt for 30 år siden... HVORDAN kan jeg KLIPPE i DEN!!??

Se de fantastiske motivene:

Nuss nuss


Koose;)


passe på dej...


Retro Love

Min favoritt! Finnes det noe mer retro enn dådyr?

Nå har det blitt en bukse til datteren.... kommer bilde av den når eieren har fått den i posten;)

Bedre sent enn aldri!En liten gutt har ventet lenge nå, han bestillte en jakke som han kunne ha i vinter og fikk beskjed om at det kunne ta litt tid. Endelig er jakken her!! Den er perfekt til å ha oppå en ullgenser i vinterDet er første gang jeg har laget en slik jakke, men mønsteret ble bra;) Blir nok fler slike fremover.Stoffet holdt akkuratt til jakken og kanskje en lue;) Jeg fant det på fretex i Stavanger og jeg bare ELSKER trekløverene!!Mini ville gjerne prøve den, -min sin?