tirsdag 4. november 2008

Julegavetid!!


Da har julestriden begynnt, her i huset er det snart eksamenstid og ikke minst julegave tid. Som alltid kommer denne juletiden veldig plutselig, men det er nå bare koseligt også. Hvertfall, flere har fått øynene opp for miljøvennlige, håndlagde myke pakker så symaskinen går for fullt. Hvis du derfor ønsker å gi bort noe fra tulletrolle så bestill gjerne nå snart, slik at gaven kommer i god tid før juletreet settes opp :) GOD JUL!!

søndag 2. november 2008

Stoff stoff stoff!!


Her har vi noen putetrekk som gjerne vil bli plagg til små søte


Ser her at fargene ikke komemr så godt frem... Blomstene er mye mye mer orange og anbefales på det sterkeste!Dette søvnige stoffet var tidligere en myk sengebeskytter, kommer ikke på hva det heter men en slik som beskytter barnehodet fra den harde sengen, .. Stoffet er hvertfall klar til barneklær...


Noen flere putetrekk

Kupperier...Et stort putetrekk... så der er nok til to kjoler vil jeg tro....


Dette er bare så stilig! Men er veldig lite så der er bare nok til en lue eller en smikke eller noe...En råstilig skjorte jeg fannt sist uke... mønsteret er knallgrønnt.....
....en skjorte blir fort en bukse....Oven- og nedenfor ser du på tre nyyydelige myyyke sengetøy, fargene passer alle og de kan faktisk ikke bli koseligere:)


Disse to stoffene er bare putetrekk beklagelig nok. Den rosa og blå er noe av det fineste jeg har funnet her i Danmark

Flere kupp


Stoffet til høyre fikk jeg fra Timones dagmamma, hun har kjørt god reklame for meg her i Danmark og skaffet meg stoffer. Dette stoffet er en damekjole som ble brukt en gang i et bryllup på 70 tallet av hennes mor, stoffet er nydeligt og er litt tungt så det faller nok kjempefint.... Tør jeg å klippe i det??...Dette er en stor gardin og mønstrene er stoore:)Her er det to sengetøy så det er masse å ta av ...TrekløverneLa et tannstikkerflagg ved, slik at du kan se størrelsen på mønsteret..
Brun og knall rosa og veeldig gammelt...

Siste innskudd