søndag 21. juni 2009

Kaninsommer !Da er også kaninene fra Ålens sluppet fri, denne gang til en liten saudagutt. Med seg har de et fantastisk blårutete stoff funnet på loftet på Saunes. Siden det er sommer må det da være lov å bruke farger!!?? Jippi!
Den har allerede vært i bruk fikk jeg høre og det var bra, trur kaninen trengte en tur, denne buksen er en ensidig overallbukse, derfor er det stikk nedeog et gult fòr oppe:)

Farmors loftHer viser den stolte eieren seg frem;)


Ei jente søt lita jente fra Sauda har igjen fått seg en tulletrollisbukse og ingen hvilken som helst bukse. Stoffet med de orange og røde blomstene/rundingene på har jeg tidligere sett på en annen blogg og tenkt: -Hvor har de fått det flotte stoffet fra, er det virkelig fra 60 tallet eller tuller de??? Men så plutselig en flott sommer dag ( som jeg har nevnt tidligere, ryddet vi ut av mine besteforeldres hus og på loftet der i en eske i et hjørne fant jeg DETTE!! en liten duk eller noe som ikke var falmet, skittent eller noen ting. Det var helt perfekt og klart til å komme i tulleTrOllets hender.
Stoffet ble koblet til et lilla ikea stoff dette for at en bukse i bare dette stoffet ville bli for mye og fordi ( man må jo spare litt på skattene) ;)Minitrollet viser gjerne buksen frem og digget den (og jeg var overlykkelig over at hun endelig likte noe av det jeg hadde laget), spurte om hun ville ha en sånn -Ja mone sin sa hun ;) men diggingen varte bare i 5 min så da ble den sendt til Saudatrollet, og "Mone" går fortsatt rundt i bleien...hmmf!


Her er saudatrollet igjen i buksen sin, - Ser førnøyd ut ikke sant!? ;)