onsdag 10. mars 2010

Hemmelig


Denne fant jeg på et loppemarked i 2009, da var den knall rød med hvite skuffer, men for å gjøre den vår på ordentlig malte jeg den gul (hadde sikkert 18 strøk) med brune skuffer. Satt noen legoklosser ved, slik at dere kan se størrelsen, den er liten og søt og minitroll har mange hemmelige saker gjemt i den..

Sweet dreams


Minitrollet fikk seg noen nye puter i dag, Putene koster bare 15 kr på IKEA og retrostoffene er fra flotte gardiner og sengetøy

Dukkehuset


Dette dukkehuset kjøpte jeg for 20 kr på et loppemarked, det var i en helt annen stand da, men nå er det nyoppusset. Jeg lette etter bilder av det fra dagen jeg kjøpte det, men fant det ikke nå... så det kommer snart;)En stilig "tapet" fra panduro til 12 kr, Lala og Makkapakka flyttet rett inn.Blomstene er i samme serien som tapeten og kostet også 12 kr, alt ble limt på med decoupage.Bildene har jo liten virkning nå ettersom dere ikke har fått sett utgangspunktet, men jeg sier det bare, har har det vært en totalrenovering altså!Trappen til 2.etasjeStuen ble malt hvit og har fikk blondegardiner, her kommer det mer interiør etterhvert..En nydelig mosegrønn farge fra panduro og et par gamle gardiner, "vips" et nytt rom, hadde det bare vært så enkelt i virkeligheten !