torsdag 18. juni 2009

Har hun blitt såå stoor??

I dag var det sydag igjen, startet med en dobbeltsidig bukse som er bestillt( derfor ingen bilde nå:) men det kommer senere... Men hvertfall etter litt sying ville jeg sy en genser/bluse til minitrollet så det gjorde jeg , laget et mønster, klippet i et sengetøy, fant frem skråbånd og sydde i veg... Plutselig var jeg ferdig....
Det jeg oppdaget da, var at den såg litt i det knappeste laget ut. Jeg hadde laget et mønster i ca str 68-74 noe som tilsvarer et halvt år til en jente på 2,5 år.. Hmmm hvorfor klarer jeg ikke å bare innse at jenten har vokst litt siden 1 årsdagen?? Flere som gjør denne feilen?? Hehe, men uansett er da denne til salgs:

Str: 6 mnd år ( trur jeg)
Pris: 250
Ser for meg ei lita tulle som krabberrundt med bleie og denne tunikaen på;)

tirsdag 16. juni 2009

Redesign eller bare GJØR MEG FERDIG!

Denne nydelige buksen kom plutselig i mine hender, tanken var nok god en gang på 60-70 tallet da svigermoren til en venninne av med begynte på en overallselebukse til sitt lille troll som i dag snart nærmer seg 40 (Sorry Sindre vet ikke hvor gammel du er :) Så dette må nok være noe at det fineste jeg har fått fra noen jeg ikke kjenner. Buksen var ferdig sydd men manglet finishen oppe og nede....Slik var den oppe


Her er hvordan den var og ble;)Ble ganske fornøyd med resultatet ( jeg og skråbånd er ikke alltid like gode venner ser dere, men her gikk det bra;)

Nå er buksen til salgs til en 1-2 åring for 400.- EN SKIKKELIG EKTE RETROBUKSE sydd på 60- 70 tallet men en liten vri av tulletrolle (bare gi meg en lyd:)Fikk strikk nede, denne blir gøy til sommeren;)

Solgt

To søte nyfødteMine to exsamboere fra danmark ville begge ha hver sin baby kjole for å gi vekk. Siden vi har alle bodd ilag en stund liker vi litt make ting;) så det resulterte i at begge ville ha noe blått og lilla, og da kunne ikke jeg holde meg borte fra det fine nye sengetøyet ;)


Denne ble til lille Dina ........ lilla, orange og blått....


Disse to marihønene ble Malene sine, håper de ikke flyr av sted....


Malene sin ble skikkelig retro på den ene siden her sammen satt av en gardin fra Danmark og en (hva det nå enn heter...: en slik en man har hengene over eller rundt selve gardinene;)