torsdag 11. desember 2008

Nesten ferdig og ferdig!


Lilletroll har kommet hjem og klar til klesprøving... Hun likte den godt og spesiellt "bossen" fremme på brystet.


Så gøy når ting passer ;)

Bare synd når.....


....man må klippe opp ryggen og hetten for å få puttet trollet inni... hehe, men jeg visste jo om det på forhånd så jeg gråt ikke så mye ;)


Dagen etter så den slik ut ;) passer perfekt med en glidelås/lynlås i ryggen...

tirsdag 9. desember 2008

Prøvejakke "Blå blomar..."

Endelig litt examensfri.... I dag har jeg vært hjemme og sydd en liten jakke, forholdsvis til mitt litte troll...Den er i tykkt marineblått stoff som jeg kjøpte for 15 kr på en av kirkenskorshær genbruksbutikker her nede ...


Noen små detaljer her og der, nå først kan den være en lang jakke, og når man vil kan man snurpe den opp;) brukte en rød knapp får å få litt farger på den ..Blomsten er hentet fra hytta til farmor og farfar i skipavåg. Se farmor hva sengetøyet har blitt!!:)

Selvsagt er den dobbeltsidig, så hun må bare skittne den til :) formen passer perfekt til bådegutter og jenter (håper jeg og denne kunne også godt vært til en tøff gutt ;)MEN det typiske er jo at jeg tror ikke Timone får hodet sitt inni dette lille hullet, så det skal snart komme en glidelås/lynlås bak i nakken som kan fixe dette problemet for meg.... gleder meg til lilletroll kommer hjem.

Jeg legger den til i "Tilsalgs" etiketten, for jeg syr fort en ny og "nestenlik"

søndag 7. desember 2008

Gammelrosa vinter på photoshoot...Maria i Bodø venter på kåpen sin. Imens låner vi den en dag slik at vi kan ta "smukke" bilder med fotografen. Vi hadde som sagt en koselig dag med Meena, og hun tok virkelig flotte bilder.

Timone syns det er kjempegøy å ta bilder og det kan man jo se litt her :) Kåpen er som sagt solgt, men jeg lager veldig gjerne flere!Leker gjemsel..