onsdag 21. april 2010

Loppemarkedtid
Da var loppemarkedtiden kommet ;)
Sist helg tok jeg med minitrollet mitt og min kjære på 4 loppiser, og alle koset seg skikkelig. Selvsagt er det viktigste å være tidlig ute så kl 09.30 stod vi der i køen, selvsagt ved døren til klær og stoff. Når vi er kommet inn slipper jeg typen løs, men mini er med meg, vi finne alltid ett eller annet gøy. Denne helgen ble de fineste skattene en del stoff og en krukke til meg, masse hobbyting og en gammel tredukkevogn til minitrollet;) for å ikke glemme et akebrett til 20kr (som koster i butikken ca 500kr) alltid greit å ha til neste vinter;)Dette orange kattestoffet var trekket til en barnedyne som jeg og mini sprettet opp, hun har allerede bestillt en genser i det stoffet, men fortvil ikke det er fortsatt masse igjen;) de andre fargerike figurene er en fra en barnesakkosekk som jeg trur kan passe som en bukse eller noe, veldig mange fine motiver hvertfall;)

Her er noen flere duker med herlige sommerfarger, jeg har lagt fyrstikk-esken her slik at dere kan se str. på ruter og slikt..
Dette kuppet fant jeg på Rothaugen skole her i Bergen et stort ubrukt stoff med mange aristokatter på, her ser jeg mange flotte kjoler, bukser og motiver .... ;) gleder meg til å begynne å sy noe... men som alltid, skole først, eksamen på mandag så lykke til, til meg;)