mandag 1. mars 2010

Små drømmer..Ettersom det har vært svært liten aktivitet her i det siste, tenkte jeg at det var på tide å vise frem litt stoff.. Denne scoteren fant jeg i Barcelona (Nytt tøy) dette er et stort stoff med mange ulike kjøretøy på ;)Dette er en gardin jeg fant på loftet til farmor, den er tykk, men veldig myk..Her er en duk og en krimpeline gardin
Mange søte små, dette fant jeg på et loppemarked, den var rundt en madrass, som så helt ny ut;) var de ikke fine??Litt forskjellig, sorry for at jeg ikke har ryddet, men har faktisk ikke tid til det, det er hardt å være student som de fleste sikkert vet!Disse bare elsker jeg!! Egentlig er jeg ikke så glad i katter, men disse var jo umulig å ikke falle for, det er et lite barnesengetøy som lå i en pose utenfor trappen til mamma og pappa, tenk så snille folk er med meg, bare setter en pose med tøy, og små katter forran døren vår;) Tuuuusen takk!!! det som er litt synd er jo at jeg ikke vet hvem det er ( meld dere gjerne) tusen takk uansett, disse skal bli til noe fint!!Små orange biter..Flere nydelige stoffer det grønne fikk jeg av fantastiske Cecilie som også lager små søte barne tøy på nettsiden sin : http://www.fragariabergin.com vert et kikk eller klikk!Her er litt mere ja, jeg vet det er vanskelig å se men er det noe du liker så bare ta kontakt, om det er for å bestille klær eller kjøpe selve stoffet, (ja, jeg selger noen ;) bildene er tatt i forbindelse med et koselig foredrag jeg hadde på husfliden i sauda på tirsdag 23. februar, (kjempegøy! men det skal jeg skrive om senere;)

Tiden er knapp, så nå må jeg jobbe med litt skolearbeid, har visst eksamen før påsken, men jeg prøver fortsatt å få sydd et plagg i uken, så dere som venter: Det kommer snart en gang! og jeg skriver gjerne opp flere på listen og er det noen spesielle stoff dere ønsker legger de jeg gjerne av;)

Klem tulleTrOlle