tirsdag 17. februar 2009

Dressed for sucsess

Så der kom dagen vi kom i lokalavisen igjen, det var vel min egen skyld, men det var jo ikke min hensikt å pryde hele fremsiden. Jeg må le, sånn kan det gå, det er jo ikke hver dag man ser seg selv og trollet sitt med ordene: Lita jente - stor inspirasjon over. Det stemmer til det fulle så vi er begge to utrolig fornøyd med journalisten innslag i avisen :) Tusen takk Linda! Flotte bilder og god tekst, kan man få bedre reklame? Jeg får bare håpe på at noen rakk å kjøpe Ryfylke før kl 10.30 i dag, for da var farmor allerede stukket av med 70 % av opplaget, sikkert også ved hjelp av hu mor :) Slekten utenfor hjembygden må jo også få dette med seg.

Teksten og bildene kommer nok ut på siden snart, hvis ikke du var en av de heldige som fikk lest avisen da:)

Du finner den også forøvrig på ryfylke sin nettavis. http://www.ryfylke.net/index.cfm?event=doLink&famId=76073

Ulljenta til salgs


Her kommer en kåpe jeg laget i går, den er i et flott ullstoff, ikke det samme som jeg har laget i før, men veldig god kvalitet (kjøpt rett fra fabrikk). Jeg foret den i hetten og nede på armene, må jo alltid ha noen blomster med;)


Måtte selvsagt prøves ut, og den er visst i str 1-2+ år


Ser at hetten ser litt rar ut på dette bildet, men det er den ikke altså;) Kåpen er heller ikke ferdig på dette bildet..


La den ved kåpen til Timone, slik at dere får se fargen litt bedre..

Den nye er altså lys lys grønn, har fått blonder nederst, og har 4 hemper ned over, GOD OG VARM ;)

Pris: 550.- Gi meg en lyd og navnet på barnet, så kommer postmannen med den til deg:)

mandag 16. februar 2009

Da var de i kommet seg inn i butikken...

Nå henger flere av tulletrollene i vinduet i den søte helsekostbutikken "Life". Kjolene slo seg til ro med en gang, i lag med flere økologiske og miljøvennlige barneklær og produkter. Da jeg overleverte klærne var det også en journalist tilstede, må jo få alt inn i lokalavisen hehe... Etter en dag var allerede en bukse solgt, så da er vi igang.. Enten henger plaggene der en god stund og blir hentet hjem igjen til Bergen eller så får de seg nye hjem i Sauda, det vil tiden vise... Jeg er nå ivertfall spent.. Så vil du ta litt på plaggene og kanskje prøve en størrelse, ta deg en tur innom til koselige Kari i Helsekostbutikken LifeGlemte selvsagt å ta bilder av trollene i vinduet, men men... dere har nå sett kjolene før:) Her er noen nye bukser som henger i butikken:Str: helt nyfødd, Pris: 350Str 1-2+ år Pris: 400.- ensidig ballong snekkerbukse
Solgt
Str 1-2+år dobbeltsidig snekkerbukse ( ny modell)
Pris:500.- Solgt