lørdag 30. januar 2010

Julemessen nov. 2009

Ja, jeg er litt treg, nå snart i februar kommer det bilder fra julemessen i fjor. Julemessen var helt fantastisk, jeg ble nesten rørt over hvor engasjert folk er i syingen min og hvor mange minner folk hadde til de ulike stoffene...

Her er noen bilder fra den lettere hektiske helgen i Sauda:)Stuebordet hjemme hos mamma og pappa;) .. legg merke til at jeg har lånt meg to maskiner en fra onkelen til mamma og en av min gode farmor.. en kunne sy rett frem og en sikksakk (VELDIG praktisk)


Her hjelper mitt minitroll meg med å gjøre klar standen min, hvilken god hjelp;)


Trur begge trollene koste seg ja, selv om vi gikk glipp av barnetv;)Ene veggen så litt slik ut, eneste som er igjen i dag er den blå kåpen "trur jeg".

To små babybukser på min egen spisestol..Litt av retroveggen, trur det meste her gikk iløpet av helgen :)


Litt rare bilder hehe, her er to små søte nyfødtluer i janusull som min venninne har laget, men jeg fikk dem med meg til messen;) di gikk fort...


En ekte vintagekjole fra fretex, ble kjøpt til mitt troll, men hun vokser så altfor fort, så denne er derfor fortsatt til salgs;)
100.-


Solgt..Hvis den ikke er solgt henger denne fortsatt i helsekostbutikken, men ta kontakt om du vil ha den ;) pris: 550.-SolgtDenne hoodien i 80%ull er fortsatt til salgs, kjempe god og varm, til gutt eller jente..
550.-Et lite syprosjekt jeg hadde mens jeg solgte klær;)To søte små som kom til søndagsmorgen før messedag nr 2. Denne dagen stod mamma og minitroll vakt ved standen, og jammen fikk ikke de også solgt en god del.. mens jeg var på veg med båten for å ta eksamen i bergen hehe


Håper alle syglade får en anledning til å stå på messe en gang, dette var helt utrolig! Tusen takk julemessefolkene i Sauda som fikk meg med;)