onsdag 20. oktober 2010

Kom på REDESIGN på Torgallmenningen 23. okt
Jeg har vært så heldig og blitt invitert til være med på "REDESIGN på TORGALLMENNINGEN"! altså årest happening her i Bergen allerede nå på lørdag. Det er noen supre jenter som skal lage et flott moteshow i forbindelse med denne dagen og tulleTrOlle en et av mange Redesignere som får vist seg fram. Torgallmenningen vil være fullspekket med show, stands, musikk, film, sykkelrepratører og ansiksmaling+++ altså noe gøy for alle!!


Legg til noen linker der en kan få mer info ;

http://www.facebook.com/#!/redesign.gjenbruk

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=151903178177097

http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=151903178177097

http://www.designregionbergen.no/nyhet/2165


Det begynner kl 11.00 og avsluttes 16.00 ;) Jeg vil vise mine antrekk på noen søte, tøffe, små og store på scenen og er selv å finne i et av teltene med min supre symaskin og flere tulletrolleklær puter +++ det blir superhyggelig om du kommer innom, mulig du finner en julegave eller kanskje jeg kan sy deg eller trollet ditt noe nytt?

2 kommentarer:

  1. Åå dette hadde vært utrolig artig å vært med på, men på lørdag skal vi på vannkanten med ungene.. de gleder seg såå mye så jeg kan ikke skuffe dem nå.
    Får bare ønske deg masse lykke til! du får nok solgt mye.. du har så masse fint:) sikkert veldig spennende å få vist seg frem også da.. masse folk som ser hva du driver på med.. super reklame!
    lykke til!

    SvarSlett
  2. åå du skulle jo vært med!! men kos dere masse på vannkanten! Muligens vi kan møtes en annen dag og bytte litt stoffpakker eller noe;) jeg gleder meg masse og håper på godt vær! vet ikke helt hvordan det er å sitte ute og sy i 5 timer i oktober, jeg tar med teppe ;)

    SvarSlett