tirsdag 26. august 2008

Timone sitt eple

Her er en av Timone sine kjoler. Den er laget av en kjøkkengardin og de lilla gardinene fra Kleskapet. Eplet er fra et bånd som man hadde rundt fat og sånnt trur jeg , sånn som man hadde på veggen :)

Blomster Mathea


Dette lilla stoffet kjøpte jeg på "Kleskapet" i Bergen,
her henger også noen av mine kjoler .
Er det ikke nydeli??
Det var tidligere en tykk gardin, så det er et veldig godt stoff:)
Storesøster Karen sin!Denne er i str 4 år, men ble desverre litt stor for jenten, men det fikset vi og sydde den inn. Det er ikke farlig når det er den veien:)

Gardinene fra Bergen


Her er baksiden av Heddas kjole... Dette er gardinen en klassevenninne av meg stjal fra besteforeldrene sine i Bergen. Hun tenkte de passte bedre til kjoler.. Og jeg sier meg enig!! 70- tallet 70-tallet!!! send meg stoff:) og jeg lager kjoler eller bukser til deg!!

Hedda`shedda sin med søte små lapper på og knapper fra den gamle yndlingskåpa mi:)

Kul i vannkantenDette settet er til salgs! minner med veldig om gamle filmer fra 60-70 tallet, kan du bli mer stili i fjæra?
En kort bukse med strikk nede og plass til en god unge

Ut på tur aldri sur

Timone sine sommerbukser som er laget av et sengetøy kjøpt på fretex av mitt gode søskenbarn :) d e så gøy med folk som shopper for meg:)


-----Photoshoot-----

E perfekt t å leka ute i !

Det gule sengetøyet !

Timone har blitt den fornøyde eier av en ny tulletrolle bukse den blir MYYE brukt:) kan vokse lenge i den vennen....

Skipavåg


Kan d bli bedre??

Nyfødt

Settet til den nyfødte babyen. Lue, smokkesnor og ikke minst bukse:)

Hanna`s


En nydeli blåfarge som jeg har mer igjen av, og de koselige blomstene;) Stoffet ble kjøpt på fretex i sommer og den lilla siden er en gardin jeg fannt på et loppemarked, har inne en bestilling på det stoffet, det er ganskje søtt da:) knappane trur jeg at jeg fant i Tyskland..... ja trur det ....

Linea side 2


Se på detta stoffet!! Kjøpt for 29 kr på Fretex, begynner å minke på stoffet, men har fått noen kjoler og bukser av det........ so 70 Show........

...Linea...
En tøff duk har fått min gardin blomst på seg, disse var gardinene mine da jeg bodde i Bodø. Nå vil alle ha de, alle som vil ha noe rosa, vil alltid ha disse blomstene. Jeg har noen igjen, men d minker... Så viss du har denne gardinen hjemme/ i skapet eller noe så ikke vent med å ring meg. Di er SVÆRT populære hos meg ( di er kjøpt på kid trur jeg )

Sina sin side 2Den andre siden til Sina er altså gul, med en liten glansbildepike på. Nå har hun som sagt en kjole, bukse, skjerf og smokkesnor og snart en lue som er bestillt (skal sy så fort det går) ... Liker trofaste kunder:)

Med tilbehør i farmors duk:)Sina sin kjole med skjerf/smikke( noe som følger alle kjolene og med en smokkesnor:)
Ein kjole med skjerf koster 400.- (opp til 3 år,) etter 3 år er det uten skjerf:) og en smokkesnor 75.-

mandag 25. august 2008

Buksene har ankommet!!!!!!!!


fra v; Sina i mørk brun fløyel med nydeli sengetøy inni, Jonar i sterk grønn med orange fløyel inni og stilige biler utenpå. Og til slutt nyfødd baby i brun fløyel med orangekjole til en dame på 70 år inni og en fin liten båt utpå, det kommer flere bilder snart:)

Eg elske fløyel stoff, har du noe på lur????

Sina sin


Detta må ver ein av di finaste fargekombinasjonane:)

-----Kleskapet-----


Her henge di fint i vinduet. Butikken ligger i Skostredet i Bergen og er en litt gjemt butikk der mange har funnet sine flotte skatter. Det selges vintage og retro klær her, mest til voksne men nå også til søte og tøffe barn:) Detta er et gammelt bilde så kjolene er desverre revet bort, men det kommer flere snart:)
Ta en tur innom til en koselig pratsom dame neste gang du er i Norges regnby:)

I en solgt kjole


Her er Timone i en kjole som ble solgt på "Kleskapet" i Bergen, har nok stoff til en liten kjole til i dette blå stoffet, også kallt "Et lite stykke danmark"

Hekta på stoff:)


Litt av utvalget for et halvt år siden.... (har en del mer nå da + at mye av dette har blitt forvandlet t kjoler, luer og overaller...:)

God i lin...
Maja sin forklekjole i god lin med en liten blomst på. Bak står navnet og andre siden er et godt mykt sengetøy:)

Kan d bli finare enn rosa og brunt??

Ella sin!

Ella har fått ny kjole fra tulletrolle, den er laget av oldemorens bortgjemte kjole, så det var litt rart å kløppe i det ( den va jo så fin)

men den ble jo fin nå også :) to små lommer til å ha smokker i og baksiden er fra skipavågsengetøyet;) alle kjoler/bukser får navn viss man ønker:) må jo ha det i barnehagen...

Et lite stykke duk:)


Her er det en liten babykjole som henger i Sauda, den er til salgs og har små røde knapper og rosafleece på den andre siden. Den turkise siden er bare nydeli og den er god og varm til høsten:)

Solgt