lørdag 21. mars 2009

Kunne tenkt meg den selv!............en liten Unisex..............Var på Fretex sist lørdag her i Bergen med min gode "kafè" venninne og fant to fantastiske gardiner i turkis, og lurte på hva jeg skulle lage. Siripiri var ikke sen med å komme på at en jakke til gutt eller jente ville være noe. Så vips! I løpet av kvelden var denne unnfanget ;)

Den er i str 2år+ og kan snus begge veier men trenger bare tre knapper inn i da;)
Jeg elsker dette stoffet og hadde ikke minitrollet nettopp fått 2 nye jakker hadde denne vært hennes!Tre ulike knapper alle er fra nittenpilogbue.

Denne knappen var farmor sin, hun ble så glad når hun såg denne i påsken ; ÅÅ jeg husker sånn disse knappene og spesielt sentrifugen min som alltid knuste og ødela de fine knappene mine på kåpen min... Så derfor kan dere se noen uforglemmelige hakk i den flotte kvite knappen......

Pris 600.- Solgt

Noe vårligt??


Her er noen sendeklare tulleTrOlleplagg. Har funne mange fine stoffer i det siste og nå har de endelig blitt til noe. Hørte det nesten var tomt for kjoler i butikken så her kommer det mer, men for mine trofaste bloggtittere kommer bildene til dere først og så kan dere legge av hvis dere vil :)Her er de tre kjolene i str 1-2-3 år. Alle har to hull til knapper, så denne kan man ha lenge lenge...Andre siden på kjoleneDe tre i midten her er nok i str 4-5-6 og større kanskje .. Bør kanskje prøves ( har ingen 5 åring i huset ser dere)

Priser
Kjoler 1-3 år: 400 m smikke

Kjoler 3 + : 400 u smikke

dobbeltsidige bukser: 500

fredag 20. mars 2009

Deilig ull til påske


Her er en liten smakebit på noen av luene som har kommet til livet i det siste. Ullfilt med skråbånd ( kjøpt i Danmark og Tyskland)


En nydelig knapp fra en bruktbutikk i Bodø, sendt fra grandtanten til lilletrollTo nye kåper i str 1-2-3 en med og en uten hette... Gode og varme, men ikke for varme;)Knappene trur jeg har vert på en sofa for mange år siden.. Solgt

Til salgs:

Pris på kåpe: 550.-
luer: 200.-