tirsdag 22. juni 2010

Gult fortsatt...;)En liten babykjole er sydd på bestilling, første gang jeg har prøvet dette mønsteret, jeg har laget det selv og er i str 62 +

Håper lille Hermine liker den, det gjør hvertfall jeg!Denne selger jeg for 250.- ettersom den er i babystr, nå er det natten har i huset, god natt alle bloggere! ;)

Når nettene blir lange...Jeg har selv kjøpt noen ruteskjerf og mini har villet låne dem, derfor:.. i går etter jeg hadde lest meg ferdig tok jeg frem saksen og maskinen og begynte å klippe ruter fra mine rester ( har så sinnsykt med resten som bare ligger der... Så hvilken fantastisk ide å sy alle samme og lage gøyale skjerf til både liten og stor. Rundt 24.00 var det ferdig (ja det er natten for en småbarnsmor da)

Minitrollet likte det i begynnelsen ( ca kl 08.30 i dag, men 08.40 likte hun det ikke lenger) selv om begge dukkene også hadde fått make skjerf.. hehe.. Jeg trur jeg har oppdratt en liten "stylista" her i huset, hun er ekstrem! noen andre som har småtroll som skal bestemme antrekk selv og har som hobby å skifte klær? ;)Uansett dette skjerfet er derfor til salgs. Det passer nok best til et mini troll 2-3år +++ men kan selvsagt også brukes av voksne.

En annen ting er prisen, jeg er så dårlig på prising av nye ting, mne tenker at dette koster 100kr ettersom det er mitt første;)

Så vil du ha en smakebit av min restesamling skriv en kommentar eller send en mail ;)

Pris: 100.-
Str: 2 år til 100år

mandag 21. juni 2010

Retro kid
Denne buksen kom til i dag, jeg lar studiene få litt tid, og syingen litt tid. Skulle ønske jeg skulle ha sommerferie i år, men den gang ei;( jeg har en oppgave som skal inn i august så den vil nok prege sommeren litt ja. Derfor må jeg ha noen avkoblingsstunder ved symaskinen, ellers blir jeg helt gal!!

Her er hvertfall en sommerbukse med bølgekant nede, lengden rekker rett under knærne, den er laget i et tynt lakenstoff og har fått en tøff retroside som både vises bak og fremme.

Buksen passer både til stilige gutter og tøffe jenter!

Kort sommerbukse: Str 3 år 350.- (send meg en mail eller nå meg på telefonen om du er interessert)

(denne ligger også på siden "barneklær til salgs"

Dilla på gul!En søt liten jente sendte meg en bestilling. hun ville ha en tunika med løvestoffet på, så det skal hun få;)

Det ble kanskje en mer kjole heller enn tunika, mn håper at den uansett faller i smak!
Her er baksiden, men bli jo bare super happy av dette stoffet, og de knallsolgulefløyelsarmene roper jo bare SOMMER!! ;)

Minigullet prøver:

Jeg fikk en melding i natt der mammaen til jenten som bestillte kjolen var redd for at den var for vid i halsen (da hun er en liten og nett jente) Derfor sydde jeg inn en strikk i halsen i dag tidlig, håper den passer bedre nå;)