mandag 10. januar 2011

Boller og stoffvenninner

I går var det skikkelig innevær, så jeg og minitrollet satte en bolledeig og inviterte en god venninne Cecilie (som driver Fragaria Bergin ) og hennes sønn på boller og saft. Fragaria syr så utrulig mye fint og det er verdt å stikke innom bloggen hennes!
Jeg har kommet i et stoffryddemodus og har derfor lagt noen stoffer ut på min butikk på epla.no og cecilie gikk heller ikke tomhendt hjem, trur hun fikk med seg 2 store bæreposer. Jeg gleder meg til jeg skal på besøk til henne og "stjele" litt der. Det er helt utrolig hvor mye gøyere andres stoffer er ;)Jeg var på besøk hos henne før jul og da byttet vi mye stoff og det var SÅ gøy, bare se noe av det jeg kapret!

Det som er det morsomste er at vi er begge 1986 modeller og elsker å sy barneklær av retro stoffer hehe, man finner ikke så mange av den sorten her i byen ;)

'

Det nederste lyseblå kjøpte jeg på nettet, måtte bare vise det også;)

Ha en flott uke!

6 kommentarer:

 1. Ja, visst är andras tyger mer spännande! Jag köpte precis två tyger av dig på Epla. Kanske jag också borde följa ditt exempel och lägga ut lite resttyger där... :)

  Väntar nu med spänning på paket i posten!

  SvarSlett
 2. For en samling herlige stoffer! Fikk det nederste lyseblå stoffet i julegave selv, i rosa og gul utgave. Flott mønster på det!

  SvarSlett
 3. Hei, så mange fine ting du lager:) Jeg lurte egentlig bare på hvor du får kjøpt slike merkelapper til å sy på noe du har laget. Driver nemlig å syr litt selv også:)Kjempeinspirerende blogg forresten.

  SvarSlett
 4. Heisann!
  Herlige stoffer, herlig blogg!Jeg slenger meg på og følger deg videre:)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Hei
  Ser vi har en felles venn, søte, snille Cecilie ;)
  Det lego stoffet under her var jo rett og slett fantastisk!!!

  Legger meg til som følger og kommer garantert inn hit igjen......

  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 6. Hei :) Så fine stoffer. Er akkurat begynt på sykurs selv og er derfor rundt å snuser i blogglandia. Så kjekt å se hva andre lager. Mye inspirasjon å hente her :) Skal bare fullføre kurset og så kommer jeg å handler retrostoff hos deg!

  Ha en fin dag :)

  SvarSlett