lørdag 27. november 2010

Drømmen om julemessen!

I dag skulle jeg ønsket jeg var en helt annen plass enn på kjøkkenet med kaffe bøker og notater. I dag skulle jeg ønske jeg var i Sauda, min hjemplass. I dag er det duket for årets julemesse og jeg stod på stand der i fjor. Skulle så gjerne ønske jeg kunne vert der i år også, men ettersom min flotte hjemmeeksamen i vitenskapsteori begynner på mandag passet det ikke helt, ååååhr jeg skulle så gjerne vært der!!

Plaggene mine er der derimot, takket være mitt fantastiske søskenbarn Ann Kristin. Hun er en utrolig venninne og en søster som alltid stiller opp! Ikke minst liker hun også å sy, så i dag for første gang, finnes hennes og mine klær til salgs i Saudahallen ;)


TAKK ANN KRISTIN!!

Hun ser faktisk flott ut når hun er i firsprang over bøen også;)

Ta turen innom saudahallen i dag og kom i førjulsstemning ;)Nå fortsetter jeg litt med en kopp te, et teppe, litt sjokolade, og noen "gode" bøker om Kuhn Popper og fænomenologien.......

...julemesse....

2 kommentarer:

  1. E har vært å sett, mye fint, både hos deg å di andre som selle. Om eg hadde vært deg, så hadde nok eg å ønska at eg heller konne stått på stand i stede for å lesa t eksamen. Lykke t på mandag!

    SvarSlett
  2. Takk Solfrid;) kjekt at du var innom, skulle som sagt GJERNE vert der selv! god jul ;)

    SvarSlett