onsdag 28. juli 2010

SmurfevenninneNå har det vært en lang lang ferie, og den er ikke ferdig enda;) før ferien startet var jeg så heldig og hadde besøk av et vennepar fra østlandet. Den søte venninnen min hadde tatt med seg sine barndomsgardiner. SMURFEGARDINER!!! er det mulig? se så søte di er, passer like godt som jente- som guttetøy, Jeg ble bare helt vill;) disse to gardinene har nå en av æresplassene i stoffhyllen min. Hver enkelt smurf skal tas vare på, ingenting skal kastes. Tusen takk Silje du aner ikke hvor mye jeg bare elsker dette stoffet, takk!1 kommentar:

 1. Fantastisk flott smurfestoff! Ville nok vært stor glede og gjenkjennelse her i huset over et sånt stoff. Barna har sett mye på "les strumpfs" på barneTV det siste året i Paris.

  Vi kom hjem til mine foreldre igår kveld, og der lå den fine gi-bort´en din.
  Tusen takk for mange fine retrostoffer! Ingen konkrete planer enda, men de blir innlemmet i den lille retro samlingen. Pappa har gjemt mammas symaskin, så her tvinger de meg til ferie fra syingen. Det var som å være barn igjen, men nå er jeg jo voksen og har like vanskelig for å se at de "gjør det som er best for meg"......

  Gleder meg til å se hva smurfene skal bli når de blir "transformert" i din symaskin!

  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett