tirsdag 22. juni 2010

Når nettene blir lange...Jeg har selv kjøpt noen ruteskjerf og mini har villet låne dem, derfor:.. i går etter jeg hadde lest meg ferdig tok jeg frem saksen og maskinen og begynte å klippe ruter fra mine rester ( har så sinnsykt med resten som bare ligger der... Så hvilken fantastisk ide å sy alle samme og lage gøyale skjerf til både liten og stor. Rundt 24.00 var det ferdig (ja det er natten for en småbarnsmor da)

Minitrollet likte det i begynnelsen ( ca kl 08.30 i dag, men 08.40 likte hun det ikke lenger) selv om begge dukkene også hadde fått make skjerf.. hehe.. Jeg trur jeg har oppdratt en liten "stylista" her i huset, hun er ekstrem! noen andre som har småtroll som skal bestemme antrekk selv og har som hobby å skifte klær? ;)Uansett dette skjerfet er derfor til salgs. Det passer nok best til et mini troll 2-3år +++ men kan selvsagt også brukes av voksne.

En annen ting er prisen, jeg er så dårlig på prising av nye ting, mne tenker at dette koster 100kr ettersom det er mitt første;)

Så vil du ha en smakebit av min restesamling skriv en kommentar eller send en mail ;)

Pris: 100.-
Str: 2 år til 100år

2 kommentarer:

  1. Artig skjerf!
    Ja, begge mine har bestemte meninger om hva de vil ha på seg og det er ikke alltid perfekt match eller praktisk. Noen ganger får de lov til å se ut som de har kledd seg selv, andre ganger så overbeviser jeg dem om at noe annet er litt bedre.
    Og ja, det skiftes minst 2-3 ganger om dagen...

    SvarSlett
  2. Komme sikkert te på å krangle om skjerfet me;););)

    SvarSlett