onsdag 27. mai 2009

Litt trist, men veldig spennende!


Tok meg en frihelg, og tok derfor turen til Skipavåg i langhelgen, i Skipavåg ble det kos med brettspill, fisking og henting av garn. To av dagene kjørte vi til Sauda for å flytte ut av et "uberørt" flott og stort hus for mine besteforeldre.

Jeg var i mitt rette element og stortrivdes på loftet i gamle esker, poser og plakater. De fleste andre var vel lettere sagt i kastehumør (men flinke) og såg på mye av gjenstandene som søppel, derimot var jeg med hode nedi søppelposene flere ganger i løpet av kastingen - Therese det er søppel!!! Vi HAR gått gjennom det!! Hvordan kan vel jeg vite om det de anser som søppel, er noe med en god historie eller noe som kan bli til en lue?? Så jeg ble vel en liten dobbeltsjekker til de andres fortvilelse, men sikkert til farmors glede. Jeg synes det er helt synd å kaste 2-3 containere med flotte møbler, bilder, gardiner, klær, bøker osv, men det jeg kunne ikke ta vare på alt, da trur jeg pappa hadde gitt opp. JEG har vel ikke plass til en søppelsekk med stoff bøker en sofa to stoler +++ så nå er det vel hans problem, men såpass får han klare,... ;)

( Eller er det noen i Sauda som har plass til værden fineste sofa som er en flott turkise, blå rutete med mye historie, frem til jeg har bedre plass i Bergen og ikke minst får det transportert den hit??!!)


Noen skatter klarte jeg heldigvis å kapre fra min tantes søppeltanker. Blant annet tre bokser. Den orange brukte de som matboks når de var på langturer, ferier og sånt, og de blå fikk min farmor sild i (en julegave på jobben hennes på "gamle" Øgreid, disse har tilogmed fått sitt eget avsnitt i sogeboka;) Trur jeg skal ha knapper og merkelapper i disse...


Her er noe av det stoffet jeg fikk med meg til Bergen fra farmor og farfars loft og kjeller,men i Sauda står det en søppelsekk med MYE mer ;)

Er sååå glad for alt stoff og ting, men uansett er det synd å flytte alt ut fra huset. Her har jeg jo stått å sunget til Kim Larsen, og sett Tom og Jerry siden jeg ble født, men men, de flyttet jo ikke langt da bare til en mindre leilighet 1000 m unna;)


Minsten har foressten fått seg en ny bukse som hun var med på å sy selv ;) Stoor stas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar